De Love Shoot / Proposal

Met deze service nemen we je mee naar enkele mooie lokaties in Nederland en verzorgen wij samen een zeer artistike fotoshoot. Tevens kunnen deze foto’s voor de uitnodigingen gebruikt worden. Het is de visitekaart van jullie grote dag.

De proposal is een aparte shoot, waar u ons inhuurt als een gewone fotoreportage, maar dan stiekem op een knie gaat en haar ten huwelijk vraagt. U krijgt dat haar oprechte reactie in camera vastgelegd om nooit te vergeten. Want wij waren er om u te assisteren.Start van de Bruiloft

Jullie worden gevolgd van de prille ochtend mist tot de vroege dageraad. Van het aankleden tot het feestdinner en fotograferen alles wat jullie doen. Wij kunnen het ​aankleed moment voor jullie vastleggen. De haar en make-up proces mee pakken of gewoon vanaf het ophaal moment beginnen.


Middag van jullie Bruiloft

Vervolgens gaan we naar de kerk voor de of direct naar het stadhuis waar jullie de handtekeningen gaan zetten en de ringen gaan overhandigen. Hierna nemen we jullie mee voor een nieuw exclusieve fotoshoot op een mooie romantische lokatie nabij. Dit wordt nu al een dag om niet meer te vergeten.

Eind van jullie Bruiloft

Na enkele uren, rijden we samen met jullie naar de feest lokatie waar we het snijden van de taart ervaren. Na het gooien van het boeket begint het feestje nu officieel. Roze wangetjes, een hoop swingende heupen en zingende mensen zal deze avond tot de mooiste avond van jullie leven maken. Pas in de ochtend, wanneer de glazen op de grond liggen en onze stropdas niet meer recht staat, zijn wij klaar!