Hi, my name is

Tzetzi Lazarov


Thanks for browsing this far. I am Tzetzi, a young Bulgarian-Dutch casual filmmaker. I believe I was born with a camera in my hand and I am grateful that I live to do what I love...

capturing people, capturing emotions.

I come from a family of artists and creativity is in my genes. I feel before I see, and I see the good in people. At work I bring my genuine authentic self. I am easy-going, friendly and patient. I believe in the power of love, and I capture love with my lens.

I'll tell you more over a cup of coffee......

Love what I do

Enkele recensies

Enkele recensies

“Tzetzi is echt een super fotograaf. Het is ook een hele betrouwbare en fijne man om mee om te gaan. Meteen met ons kennismakingsgesprek voelde we al een klik. We dachten "dit is het"! Tzetzi is erg ontspannen en ziet overal mogelijkheden om van iets leuks nog iets mooiers te maken.”


Woord van jullie fotograaf


Het gaat verder dan alleen fotografie. Ik ben maar een gewone man, met een verfijnde smaak in de reclame en fotografie wereld, Ik heb vele prijzen gewonnen met verhalen vertellen. Ik heb voor Youp van 't Hek gewerkt, en zijn videoclip, Flappie gemaakt - Dat was een kans die niemand zag. Maar dat is wie ik ben. Ik zie overal kansen en ben daardoor meer engaged met koppels kom dichter bij hun dromen. Ik ben addaptief, gehoorzaam en technisch verder vooruit op de concurent. Ik ben een technische dromer, die door het raam van de lens naar een mooiere wereld kijkt. De wereld van mijn koppels. Ik luister geduldig naar wat zij echt willen - ipv wat ze denken te willen. Ik ben tevens hun psycholoog. Ik houd veel persoonlijke sessies met mijn koppels. Ik ben altijd bereikbaar. Met mijn inzet krijg je echt persoonlijke engagement. Ik snap mensen. Het gaat daarom veel verder dan alleen technisch goed zijn. It's about connecting on a deaper level with people.


Tzetzi Lazarov


In contact komen met mij?

Als u het casual wilt houden, berijk me op mijn Whatsapp!