OVER LIEFHART WEDDINGS


Hoi, mijn naam is

Tzetzi Lazarov

Ik ben de Liefhart bruiloften portreteur

Het oog appeltje van ieders hart.


Bedankt voor het bekijken van mijn site. Ik ben Tzetzi, een Europees bruiloften portreteur en bekroonde filmmaker. Enkele jaren geleden kwam ik op het idee, bruiloften te fotograferen omdat ik meer aan koppels kan leveren, dan alleen films - Ik was extreem goed in portretten en feest fotografie. En ik wilde graag onder de mensen staan door die twee te combineren.


Mijn pad begon met korte films maken, met nieuwe digitale technieken die 200% meer snelheid boden met 80% van de kwaliteit. Ik ben erom bekroond door Jean van de Velde, Cindy Pielstroom, Paul Verhouven en anderen, voor de beste filmmaker in 2002. Daarna heb ik de beroemste videoclip Flappie, voor Youp van 't Hek gemaakt. Ik weet dus iedere keer de concurent te verslaan door de alles naar de essentie de brengen - snelheid.


Bij mij is de fotolevering binnen 2 weken. Waarom? omdat ik vanuit de wensen van de koppel denk. Niemand zal het verschil zien tussen 85% en 100% kwaliteit. Vooral de koppels die kleinere en simpelere bruiloften reportage wensen. Zij betalen liever voor minder gestyleerde kwaliteit, en een wat meer simpelere, natuurlijke kleur correctie, dat 3x minder nabewerking dagen kost. Dat is niet het enige. Vele fotografen, kunnen gewoon niet met deadlines werken. Terwijl ik dat juist erg goed kan. Mijn deadlines zijn er omdat ik mijn vergoeding pas krijg na mijn oplovering.


Overweegt u uit interesse gewoon even contact te maken, jullie zijn meer dan welkom.

Maak je tevens niet druk om betalingen. Ik laat mijn koppels vaan mij prive betalen, zodat er geen dure Btw erbij komt. Dat en het feit dat jullie niet alles vooruit hoeven te betalen, maar het grootste deel helemaal nadien de bruiloft kunnen nabetalen.

Dat maakt het een leuke service.

Zo hoort het.


Je kan mij alles vragen. Ik ben makkelijk in de omgang, vriendelijk en heb een luisterend oor, omdat ik benieuwd ben naar jullie verhaal. Wie zijn jullie. welke fotografie of video reportage hebben jullie nodig? Hoe kan ik jullie helpen geld te besparen? en meer...


Ik heb iedere avond tijd, na 18:00 tijd voor een casual online babbeltje.
Top Reviews

Rianne en Simeon

Tzetzi is echt een super fotograaf. Het is ook een hele betrouwbare en fijne man om mee om te gaan. Meteen met ons kennismakingsgesprek voelde we al een klik. We dachten "dit is het"! Tzetzi is erg ontspannen en ziet overal mogelijkheden om van iets leuks nog iets mooiers te maken.

1 / 4