De kleurrijkste fotografie studio

Wij zoeken nieuwe koppels voor aankomend trouw seizoen


TOP Google Reviews

Anneke & Camilo (28 jaar)

Tzetzi is echt een superfotograaf. Daarnaast is hij een zeer betrouwbare en prettige man in de omgang. Bij ons kennismakingsgesprek voelden we meteen een klik. We dachten "dit is het"! Tzetzi is heel relaxed en ziet overal mogelijkheden om iets moois nog mooier te maken voor een zeer goed budget.


Read more>>

Rianne & Simeon (24 jaar)


De service van Tzetzi heeft ons op een zeer positieve manier verbaasd. Alles was voor ons geregeld voor een zeer acceptabele prijs. We waren altijd de baas over onze prijs, en hij respecteerde dat door ons controle te geven aan de pakketkant. We hebben een hele dag fotografieservice met een video-optie en een trouwboek genomen. Tzetzi weet hoe zijn klanten blij moeten maken.


Read more>>


Stuur ons uw wensen / plannen


Hoi iedereen,

Ik ben Tzetzi


Uw bruiloft foto/film portreteur uit Hollywood! ;)

Ik hou van emoties. De mensen om mij heen bestuderen en blij zien.

Ik breng artistiekheid en humor naar uw bruiloft. Dat en de garantie dat uw foto's beter en vrolijker uit zullen zien dan bij de concurent.


06 426 202 79

WHATSAPP ME


Recensies

Casper en Kirsten

De service van Tzetzi heeft ons verbaasd. Alles werd heel goed door hem georganiseerd. De fotografie, de videofilm en het album. Een hele goede ondernemer en fotograaf. Wij wouden twee fotografen en een filmer, en Tzetzi bracht zijn hele crew voor ons.

1 / 4