Over Mijn Liefhart

Ik wil de emoties en mooie kleuren vastleggen - wanneer de glimlach op zijn breedst is, de sprong op zijn hoogst, en de emotie in zijn maximaal - dat wil ik terug zien.

Ik ben Tzetzi Lazarov

- Candid stijl is waar ik goed in ben -

Met Liefhart maken wij de mooiste dromen waar - voor een veel betaalbaarder budget. Wij hanteren losse vraagprijzen om het voor iedereen toegankelijk te maken.

Ik heb een achtergrond in bedrijfsmanagement, marketing, film & fotografie productie. Ik ben verantwoordelijk geweest voor reclame campanges, speelfilm na-bewerkingen, mode shoots en tientallen bruiloften fotografie in de afgelopen jaren.

Met Liefhart wilde ik mij voornamelijk op de journalistieke candid stijl fotografie richten. Met deze stijl fotograferen we (soms met meerde fotografen) ieder moment als ware een reality show, met foto's zeg maar. Uiteraard maken we daanaast hele mooie formals, van uzelf en van uw gasten. Maar de nadruk ligt op alles wat los en vast zit te fotograferen tot wij een ons wegen en alle geheugen kaarten vol zijn.

In mijn armen worden jullie goed begeleid. Met mij ga je altijd op je gemak voelen, en je kan goed met me lachen en lol trappen. Ik ben die persoon die even een klein woordje in uw oor fluisterd, zodat u in lachen uitbarst, en we de foto kunnen maken. Ik werk graag voor jullie. It's a privilage. Maar ik blijf uitereaard een professional.

Let's Talk Further!

Whatsapp mij, voor een leuk gesprek

en laten we dmv een online call uw bruiloft details doornemen.

Ik weet zeker dat we er voor een goed prijs uitkomen.


Tzetzi Lazarov

tel/whatsapp: 0642620279

contact@liefhartweddings.nl